Crema d´alvocat i carbassó

Bona combinació, freda i calenta, tot i que en el moment de posar en pràctica la recepta era estiu i per tant la vam pendre freda. Però ara que ja fa fred la podeu pendre calenta perfectament!

Ingredients:

2 alvocats

2 carbassons

1 ceba

200 gr de iogur grec

1/2 litre de brou de verdures o de pollastre suau

bitxo (opcional)

sal, pebre

 

Procediment habitual de les cremes: sofregir la ceba, afegir-hi el carbassó, seguir una estona més per mullar-ho amb el brou. Vint minuts més tard (aprox) ho retireu del foc per afegir-hi el iogur i els alvocats, rectificar de sal i pebre i si voleu que quedi molt fi passar-ho pel xino. Reservar-ho a la nevera unes hores o un dia sencer. El bitxo…quan vulgueu, en podeu posar d´entrada o una mica quan ho tritureu, depenent de la intensitat que voleu que tingui el picant, si es que en voleu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *