Un cuscús diferent, refrescant, amb un sabor especial molt herbaci, una nova visió sense dubte!
Ingredients:
200 gr de cuscus, 200 gr de brou de verdures
1 ceba de figeures, 3 cebes tendres petites
un xic de comí mòlt, un xic de sal
50 gr de festucs sense sal, pelats, torrats i picats
1 xili verd fresc, 30 gr de rucula
20 gr de julivert, 20 gr de cilantre fresc
2 cullerades d´estragó fresc picat, 2 d´anet, 2 de menta
oli d´oliva extra verge, pebre negre
Abans que res portem a ebullició el brou de verdures (o aigua). Saltegem el cusccus i el mullem amb el brou, deixant-lo reposar fora del foc, tapat, uns deu minuts. Mentrestant sofregim la ceba de Figueres, afegim la sal i el comí i ho reservem. I finalment preparem el condiment d´herbes triturant-les amb un turmix i oli d´oliva. La barregem amb el cuscus i tot seguit hi afegim la ceba sofregida, els festucs, la ceba tendra, el xili tallat a rodelles i la rucula. Ho podem barrejar a posar-ho per sobre…al final segur que ho acabarem barrejant-ho igualment!