Espàrrecs, fonoll i remolatxa

Espàrrecs, fonoll i remolatxa

Aquesta recepta té un ingredient bàsic que es diu “agraz”, però que he estat incapaç de trobar. Es una mena de suc àcid de raïm no madur que jo vaig substituïr per vinagre, tot i que em sembla que no és ben bé el mateix…

Ingredients:

4 remolatxes petites

agraz o vinagre de vi blanc, oli d´oliva extra verge

120 gr d´espàrrecs verds, 1/2 bulb de fonoll

30 gr de pinyons

sal, pebre, anet

 

Farem les remolatxes al forn, embolicades amb paper d´alumini. La resta d´ingredients del plat l´autor els presenta crus, tallant el fonoll molt fi amb una mandolina i escollint uns espàrrecs molt prims. Jo no ho vaig fer, optant per escaldar-ho, i també va quedar bé. Per amanir-ho fem una vinagreta…amb agraz o vinagre, i els pinyons els torrem breument.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *