Galtes de porc al forn

Galtes de porc al forn

Les galtes de porc al forn són una de les receptes més típiques de la cuina catalana, fàcils i molt senzilles.  Boníssimes, i fer-les  al forn d’aquesta manera encara més.

Ingredients (2 persones):

  • 2 galtes de porc
  • 2 cebes petites
  • 4 tomàquets madur
  • 1fulla de  llorer
  • 2 grans d´all
  • 1 got de vi blanc sec
  • 2 patates mitjanes
  • oli,
  • sal,
  • pebre
  • 250 ml de brou de carn

Com fer la recepta de Galtes de porc al forn:

  1. Començarem salpebrant les galtes i col·locant-les en una safata untada amb oli per anar al forn. Les enfornem una estona, uns 10 minuts aprox. (Cada forn es diferent).
  2. A continuació hi posem les cebes i els alls, i cinc minuts més tard els tomàquets, sense pelar i tallats a quarts.
  3. El forn el tenim a 180 graus. Mullem amb el vi i deixem reduir, i uns minuts més tard ho fem amb el brou.

 

  • I anem donant voltes a les galtes cada 20 minuts durant una hora
  • Mitja hora llarga més tard les treiem del forn i passem la salsa pel colador xinès, i tornem a posar les galtes a la safata, aquesta vegades acompanyades d´unes patates que haurem fet també al forn en una altra safata. I, naturalment,  de la salsa colada i reduida si ja voleu fer-ho.

 

Deixeu coure una estona més, uns 20 minuts aprox, i  ho retireu. Si la salsa encara es força clara reduiu-la en una cassola apart fins que tingui la consistència adequada. Jo aquest punt ja el vaig fer abans de posar-hi les patates. Només ens falta emplatar.

I us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta:

També podeu provar la recepta de Galtes de porc amb salsa de vi i prunes

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *