Un veritable festival!!! Aquesta recepta d´una hamburguesa especiada ve acompanyada, en el mateix bocata, de mozzarella de bufala, alberginia i chutney de mango. El resultat és una explosió de sabors esplèndida i una delicia per als amants de les hamburgueses.
Ingredients:
- 300 gr de carn de vedella
- 300 gr de carn de porc
- Una cullerada sopera de tandoori en pols o en pasta
- Una albergínia grossa (o dues mitjanes)
- Una mozzarella de búfala
- Chutney de mango (20 gr de panses, 30 ml de vinagre de poma, 1 ceba petita, 1 dent d´all, gingebre mòlt, nou moscada, pebre negre mòlt, sal, 40 gr de sucre roig)
- Una ceba tendra
- Un dent d´all
- Un tros de gingebre fresc
- Mig manat de julivert i mig de cilantre
- 4 pans d´hamburguesa
Com fer la recepta de l´hamburguesa especiada:
- Començarem preparant les hamburgueses: piquem ben petit la ceba tendra, una dent d´all, el gingebre fresc, el julivert i el cilantre. Ho barregem amb la carn, juntament amb el tandoori, i ho deixem reposar una mitja hora.
- Mentrestant tallem a rodanxes les albergínies, les salem, i les deixem suar en un colador una bona estona. Tot seguit les fem a la planxa i les reservem.
- Ens posem a fer el “chutney” de mango, sofregint l´all i la ceba primer, per afegir-hi a continuació el mango tallat a daus, el sucre i tota la resta d´ingredients. Ho portem a ebullició i deixem coure a foc mig, tapat, cinc minuts. Tot seguit continuem amb la cocció, ja mig destapat, uns deu minuts més.
- Donem forma a les hamburgueses i les fem a la planxa.
- I finalment muntem el plat: alberginia, hamburguesa, dues làmines de mozzarella i finalment el “chutney” de mango. Brutal.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: