Hamburguesa especiada

Hamburguesa especiada

Un veritable festival!!! Aquesta recepta d´una hamburguesa especiada ve acompanyada, en el mateix bocata, de mozzarella de bufala, alberginia i chutney de mango. El resultat és una explosió de sabors esplèndida i una delicia per als amants de les hamburgueses.

 

Ingredients:

  • 300 gr de carn de vedella
  • 300 gr de carn de porc
  • Una cullerada sopera de tandoori en pols o en pasta
  • Una albergínia grossa (o dues mitjanes)
  • Una mozzarella de búfala
  • Chutney de mango (20 gr de panses, 30 ml de vinagre de poma, 1 ceba petita, 1 dent d´all, gingebre mòlt, nou moscada, pebre negre mòlt, sal, 40 gr de sucre roig)
  • Una ceba tendra
  • Un dent d´all
  • Un tros de gingebre fresc
  • Mig manat de julivert i mig de cilantre
  • 4 pans d´hamburguesa

Com fer la recepta de l´hamburguesa especiada:

  1. Començarem preparant les hamburgueses: piquem ben petit la ceba tendra, una dent d´all, el gingebre fresc, el julivert i el cilantre. Ho barregem amb la carn, juntament amb el tandoori, i ho deixem reposar una mitja hora.
  2. Mentrestant tallem a rodanxes les albergínies, les salem, i les deixem suar en un colador una bona estona. Tot seguit les fem a la planxa i les reservem.
  3. Ens posem a fer el “chutney” de mango, sofregint l´all i la ceba primer, per afegir-hi a continuació el mango tallat a daus, el sucre i tota la resta d´ingredients. Ho portem a ebullició i deixem coure a foc mig, tapat, cinc minuts. Tot seguit continuem amb la cocció, ja mig destapat, uns deu minuts més.
  4. Donem forma a les hamburgueses i les fem a la planxa.
  5. I finalment muntem el plat: alberginia, hamburguesa, dues làmines de mozzarella i finalment el “chutney” de mango. Brutal.
  6. Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *