Lassanya d´albergínia i ricota

Lassanya d´albergínia i ricota

Fer la pasta per a una lassanya a casa no és gens complicat, sobretot si teniu una màquina per anar allisant la massa. De totes maneres, parteixo de la base que us compreu la pasta seca o pre-cuita…

Ingredients:

1 o 2 albergínies, 300 gr de làmines de pasta per lassanya

150 gr de ricota, 200 ml de salsa de tomàquet

alfàbrega fresca, pinyons, parmesà ratllat

Tan senzill com tallar l´albergínia a rodelles i deixar-les suar, salades, en un colador una mitja horeta. Les poseu al forn i estaran cuites en poc temps, és qüestió de no perdre-les de vista! Bulliu la pasta i feu capes amb tots els ingredients…easy! Només heu d´enfornar la lassanya uns minuts per gratinar el formatge ratllat i llestos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *