Llom de porc amb alls tendres

Llom de porc amb alls tendres

Recepta senzilla, clàssica, de sabors típicament orientals, enfocats en aquest cas cap a la branca xinesa que s´acompanya amb arròs. Tradicionalment, arròs blanc. Jo cada vegada més m´inclino cap als arrossos “alternatius”, en aquest cas el vermell, que també és integral i que li va molt bé al plat. Podeu optar però per qualsevol arròs…

Ingredients:

un manat d´alls tendres, 12 talls de llom

salsa de soja, 100 grs d´arròs vermell

salsa de soja, oli de sèsam, mirin

Tallem el llom a tires i les marinem una estona amb salsa de soja i mirin. Saltegem la carn reservant la salsa mentre posem aigua a bullir per fer-hi l´arròs. Tallem a làmines petites els alls tendres i els saltegem a la paella on hem fet la carn. Al final ho saltegem breument tot junt, arròs inclòs, amb la salsa que hem reservat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *