Senzilla, de nou, i pràctica recepta, molt bona també per cert! Com sempre, però encara més amb plats on el peix es fa a la planxa, imprescindible que sigui ben fresc. I aquests ho eren, fresquíssim, recén arribats de la llotja de la Barceloneta.
Ingredients:
8 molls mitjans
4 tomàquets
2 cebes mitjanes
2 grans d´all
100 gr d´olives negres sense pinyol o de Kalamata
oli extra verge
vinagre de Mòdena
sal, pebre
Demaneu que us filetegin els molls. A casa comenceu fent un sofregit de ceba i all, i quan sigui ben ros el reserveu. En una paella o cassola rossa poseu a escalfar oli extra verge i hi poseu els tomàquet tallats a rondaxes. Quan els hi doneu la volta, vaja, en un parell de minuts tireu-hi per sobre el sofregit de ceba i all i comenceu a fer els molls a la planxa, salpebrats, un parell de minuts per banda. Talleu les olives i les barregeu amb una vinagreta feta amb oli extra verge i vinagre de Mòdena en una proporció de tres a un. I llestos, una combinació guanyadora!