Molls a la planxa amb tomàquet i olives

Senzilla, de nou, i pràctica recepta, molt bona també per cert! Com sempre, però encara més amb plats on el peix es fa a la planxa, imprescindible que sigui ben fresc. I aquests ho eren, fresquíssim, recén arribats de la llotja de la Barceloneta.

Ingredients:

8 molls mitjans

4 tomàquets

2 cebes mitjanes

2 grans d´all

100 gr d´olives negres sense pinyol o de Kalamata

oli extra verge

vinagre de Mòdena

sal, pebre

Demaneu que us filetegin els molls. A casa comenceu fent un sofregit de ceba i all, i quan sigui ben ros el reserveu. En una paella o cassola rossa poseu a escalfar oli extra verge i hi poseu els tomàquet tallats a rondaxes. Quan els hi doneu la volta, vaja, en un parell de minuts tireu-hi per sobre el sofregit de ceba i all i comenceu a fer els molls a la planxa, salpebrats, un parell de minuts per banda. Talleu les olives i les barregeu amb una vinagreta feta amb oli extra verge i vinagre de Mòdena en una proporció de tres a un. I llestos, una combinació guanyadora!

IMG_4844

Deixa un comentari