Nyoquis de boniato a la sàlvia

Nyoquis de boniato a la sàlvia

Els nyoquis, quina petita meravella. Els clàssics de patat, els d´espinacs, els de carbassa…i els de boniato. Amb molta dificultat per moldejar-los, però, tanta que el millor és fer-los “in situ”, vaja, amb l´aigua ja bullint i anant tirant-los directament.

Ingredients:

800 gr de boniato, 180 gr de farina, 100 gr de mantega

80 gr de formatge parmesà, 20 fulles de sàlvia

1 ou, pebre de caiena, cilantre mòlt, sal i pebre

 

Jo vaig coure els bonitaos al forn mentre que a la recepta diu que els bulliu. No sé si va ser per això que la massa em va quedar massa liquida, i és que aquesta és la única dificultat que em va plantejar la recepta. Quan vaig tenir tots els ingredients junts vaig intentar moldejar tots els nyoquis abans de coure´ls…però en veure que la massa era massa líquida i que costava molt que s´aguantessin dignament després de ser moldejats amb dues culleretes (també ho podeu fer amb una màniga pastissera) vaig acabar tirant-los directament a l´aigua calenta, i me´n vaig sortir. La forma dels nyoquis no era molt acadèmica però el resultat va ser bo. Boníssim. La salsa també, no gaire saludable, o molt calòrica, però brutal. Mantega fosa, fulles de sàlvia picades, i finalment parmesà ratllat al moment, per la banda dels forats gruixuts, i una mica de pebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *