De fet jo vaig convertir aquesta recepta en un risotto amb ossobuco, però bé, és quasi el mateix, oi?
Ingredients:
4 talls d´ossobuco
farina
vi blanc
brou de carn
200 gr d´arròs carnaroli
1 cullerada de safrà en pols
mantega
1 ceba
parmesà ratllat
1 litre de brou de pollastre
sal, pebre
Primer anirem a fer la carn. La salpebrem, l´enfarinem i la daurem ben daurada. Tot seguit l´enfornem mullant-la amb el brou de carn i el vi blanc durant uns 90 minuts a 180 graus, tapat en principi i donant-li la volta de tan en quan. Per fer el risotto sofregim primer la ceba, tot seguit anacarem l´arròs i finalment comencem a afegir-hi, a poc a poc, el brou de pollastre per cullerades. En uns 18 minuts aprox estarà llest, per tant començarem a fer-lo quan falti poquet per acabar de coure la carn, que la tallarem a daus i l´incorporarem al risotto al final de tot quan, ja fora del foc, hi posem el parmesà ratllat i una bona cullerada sopera de mantega.