Doncs sí, pasta. Qualsevol. Macarrons preferentment,o quelcom semblant, com el que jo vaig utilitzar, però vaja, al vostre gust. I si podeu ho feu amb bolets frescos, però és aplicable naturalment per a bolets secs o en conserva. Sempre seran més gustosos, però, els frescos.
Ingredients:
Mig kilo de bolets frescos…o més, jo crec que en vaig posar 3/4 (trompetes i camagrocs)
1 ceba, 3 tomàquets de pera (a la recepta, de fet, són de llauna)
1 gra d´all,
julivert,
sal i pebre,
parmesà ratllat
Com fer la recepta de Pasta amb Bolets
Be, doncs poseu a bullir l´aigua i mentrestant saltegeu els bolets, ja nets, amb l´all. Els reserveu.
A la mateixa cassola feu un sofregit de ceba (tallada a la juliana) i tomàquet. El reserveu.
Per finalitzar, hi afegiu els bolets i quan la pasta sigui cuita, ho saltegeu breument amb una mica d´aigua de la cocció. Salpebreu i hi afegiu una mica de julivert picat. I està brutal, de veritat. Boooníssim!