Pasta amb bròcoli i tempeh

Pasta amb bròcoli i tempeh

Per fer aquesta recepta de pasta amb bròcoli i tempeh, inspirada en el llibre de cuina vegana que tinc per casa, recomano que a l´hora de triar la pasta escolliu, malgrat que jo l´he feta amb espaguetis, quelcom semblant a uns macarrons o uns rigatoni, tot i que la podeu fer perfectament amb la que us agradi més. Es important que tingueu una bona pasta de tahina perquè la qualitat de la salsa que feu ajudarà molt a que el resultat final sigui satisfactori.

Ingredients:

  • 300 gr de qualsevol tipus de pasta
  • 250 gr de tempeh,
  • 1/2 bròquil,
  • 4 grans d´all,
  • una cullerada de tahina
  • El suc d´una llimona (o més si fa falta),
  • sal
  • pebre.

 

Com fer la recepta de pasta amb bròcoli i tempeh:

  1. Heu de bullir la pasta i reservar-la.
  2. Escaldar el bròquil al dente, tallat, uns cinc minuts màxim,  i reservar-lo.
  3. Saltejar el tempeh…i reservar-lo.
  4. Barrejar la pasta de tahina amb el suc de llimona i una mica d´aigua. Que us en quedi força, jo em vaig quedar curt. Afegiu més de tot per tenir-ne més, vigilant sobretot la quantitat de suc de llimona.
  5. Sofregiu els all, picats, i hi saltegeu el bròquil (a la mateixa paella, sense retirar els alls).
  6. Incorporeu a la paella la pasta i el tempeh, saltegeu-ho breument, afegiu-hi la salsa per escalfar-la un moment i serviu-ho, rectificat de sal i pebre. Si us agrada amb força gust de llimona podeu posar-hi una mica més de suc al final, o fins i tot ratllar-hi una mica de la seva pell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *