Aquesta pasta amb salsa de pollastre no és res més que la versió amb carn blanca d´au dels macarrons de tota la vida, a la bolonyesa, o amb butifarra. Els de casa, vaja. Alternativa per als que no mengen carn vermella. Super gustós.
Ingredients:
- 250 gr de macarrons
- 2 cuixes de pollastre o un pit
- 1 llauna de tomàquet triturat
- 1 ceba
- formatge emmental ratllat
- sal
- pebre de jamaica
- orenga
Com fer la recepta de la pasta amb salsa de pollastre:
- Començarem posant aigua a bullir per coure la pasta i fent el sofregit de ceba.
- Uns deu minuts més tard hi afegim el pollastre, ben picat, amb orenga, sal i pebre de jamaica.
- Tot seguit hi posem el tomàquet triturat, afegim un xic de sal i de sucre i ho deixem coure, a foc lent, uns vint minuts.
- Quan tinguem la salsa feta la barregem amb els macarrons, que ja els tenim cuits i reservats, passats per aigua freda, i ho posem en una safata per anar al forn.
- Posem el gratinador en marxa, cobrim els macarrons amb formatge emmental ratllat i els gratinem.
- Us adjunto el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: