Pasta amb salsa de pollastre

Pasta amb salsa de pollastre

Aquesta pasta amb salsa de pollastre no és res més que la versió amb carn blanca d´au dels macarrons de tota la vida, a la bolonyesa, o amb butifarra. Els de casa, vaja. Alternativa per als que no mengen carn vermella. Super gustós.

 

Ingredients:

  • 250 gr de macarrons
  • 2 cuixes de pollastre o un pit
  • 1 llauna de tomàquet triturat
  • 1 ceba
  • formatge emmental ratllat
  • sal
  • pebre de jamaica
  • orenga

Com fer la recepta de la pasta amb salsa de pollastre:

  1. Començarem posant aigua a bullir per coure la pasta i fent el sofregit de ceba.
  2. Uns deu minuts més tard hi afegim el pollastre, ben picat, amb orenga, sal i pebre de jamaica.
  3. Tot seguit hi posem el tomàquet triturat, afegim un xic de sal i de sucre i ho deixem coure, a foc lent, uns vint minuts.
  4. Quan tinguem la salsa feta la barregem amb els macarrons, que ja els tenim cuits i reservats, passats per aigua freda, i ho posem en una safata per anar al forn.
  5. Posem el gratinador en marxa, cobrim els macarrons amb formatge emmental ratllat i els gratinem.
  6. Us adjunto el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:
  7. I amb pasta jo normalment us recomanaria un vi rosat, com per exemple…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *