Boníssima combinació, molt bon resultat. Esponjós, saborós, diferent…val la pena!
Ingredients:
200 gr de mantega
150 gr de sucre roig i 50 gr de sucre blanc
250 gr de farina, 4 ous
250 gr de taronja confitada
1 culleradeta de polpa de vainilla
1 pela de taronja ratllada
1 culleradeta de canyella en pols
16 gr d´impulsor, 1 pessic de sal
100 gr de coco ratllat, 100 gr de pastanaga ratllada, 150 gr de carbassa ratllada
50 gr de nous del Brasil
Iogurt de coco/gelat de taronja
Barregeu tots els ingredients, si teniu termomix és ideal, fins a obtenir una crema espessa i homogènia. Podeu separar les clares dels rovells, batre-les a punt de neu i així guanyar esponjositat (jo no ho vaig fer, però és quelcom a tenir en compte). Enfornar-ho una hora a 160 graus.
Servir-ho acompanyat de iogurt cremós de coco o gelat de taronja…potser també es poden combinar les dues coses fent una “llengua” de iogurt i una bola de gelat!