Una mena de “quixe” de verdures, pastís, digueu-li com vulgueu…vaja, el que en diuen una “tarta”. Bona és poc.
Ingredients:
1 pebrot groc i un de vermell
1 albergínia i 1 boniato
2 fulles de llorer, farigola
1 carbassó i dues cebes
300 gr de massa brisa
120 gr de formatge ricotta i 120 de feta
2 ous, 200 ml de nata x muntar
8 tomàquets cherry partits per la meitat
oli, sal, pebre
Anirem fent les verdures al forn, començant pels pebrots i l´albergínia. Al cap de deu minuts hi afegirem el boniato (tot tallat) i finalment el carbassó. Estirarem la massa i la courem al blanc (amb cigrons crus a sobre) durant uns vint minuts. Batem els ous, barregem els formatges amb les verdures i quan tinguem ben potxada la ceba que haurem anat sofregint amb el llorer i la farigola l´afegirem a la barreja…i omplirem la massa, amb els cherrys partits per la meitat. 20/25 minuts més al forn fort i llestos, una delicia.
Te molt bona pinta!