Ja, ho sé, quelcom més que un clàssic, potser una mica massa vist i tot…però vaig veure la recepta i tu, em van agafar moltes ganes de fer-la!
Ingredients:
1 pollastre de pagès
500 gr de botifarra
500 gr de bolets variats
1 tòfona
2 ous
3 talls de pa (la molla)
2 cabeces d´alls
2 pastanagues
cebes del platillo
4 tomàquets madurs
sal, pebre
oli d´oliva
200 ml de vi ranci
brou de pollastre
Tenim el pollastre ja net. Netegem els bolets i els saltegem, incorporant-los després a una altra paella on haurem saltejat la botifarra. Hi afegim també els ous barrejats amb la molla de pa i ratllem la tòfona, salpebrant-ho, i amb tot això farcim el pollastre. El posem en una safata al forn amb els alls, els tomàquets, les cebes del platillo pelades i les pastanagues. 160/180 graus una hora i mitja. Ho aneu ruixant amb vi ranci i brou. I tan senzill com això…