Pollastre de pagès farcit

Ja, ho sé, quelcom més que un clàssic, potser una mica massa vist i tot…però vaig veure la recepta i tu, em van agafar moltes ganes de fer-la!

Ingredients:

1 pollastre de pagès

500 gr de botifarra

500 gr de bolets variats

1 tòfona

2 ous

3 talls de pa (la molla)

2 cabeces d´alls

2 pastanagues

cebes del platillo

4 tomàquets madurs

sal, pebre

oli d´oliva

200 ml de vi ranci

brou de pollastre

 

Tenim el pollastre ja net. Netegem els bolets i els saltegem, incorporant-los després a una altra paella on haurem saltejat la botifarra. Hi afegim també els ous barrejats amb la molla de pa i ratllem la tòfona, salpebrant-ho, i amb tot això farcim el pollastre. El posem en una safata al forn amb els alls, els tomàquets, les cebes del platillo pelades i les pastanagues. 160/180 graus una hora i mitja. Ho aneu ruixant amb vi ranci i brou. I tan senzill com això…

IMG_9580

Deixa un comentari