La quiche de bacon és molt fàcil, senzilla i ràpida de fer, especialment si utilitzeu una massa pre-cuinada que, la veritat, trobo que queda més que bé. I és també coneguda pel nom de “lorraine”, de fet és tal i com jo la conec, però he pensat que potser millor posar-hi el seu ingredient principal.
Ingredients:
- una massa de pasta brisa pre-cuinada
- 4 ous
- 200 ml de crema de llet
- 100 gr de bacon
- 100 gr d´emmental ratllat
- rucula o amanida verda (opcional)
Com fer la recepta de la quiche de bacon (lorraine):
- Hem de començar posant el forn a 180 graus. Quan estigui a punt hi posem, punxada, la massa pre-cuinada per fer una primera cocció seguint les instruccions del fabricant que, normalment, són d´entre deu i dotze minuts.
- Mentrestant tallem el bacon…
- …barregem els ous batuts amb la crema de llet…
- …i saltegem el bacon, per acabar incoporant-lo al bol del ous batuts amb la llet.
- Barregem bé i quan la primera cocció de la massa estigui feta l´omplim amb la preparació…
- …i ho enfornem a 180 graus durant trenta minuts.
- Així de fàcil. Jo recomano servir-la amb una mica d´amanida verda, tinc debilitat per la rúcula però no sempre en pots aconseguir de fresca, així que ho deixo a la vostra elecció.
- Podeu veure el vídeo de la recepta clickant a l´enllaç que us poso a continuació:
llavors és una versió alternativa, je je, i probablement més bona!