quiche de bacon

quiche de bacon

La quiche de bacon és molt fàcil, senzilla i ràpida de fer, especialment si utilitzeu una massa pre-cuinada que, la veritat, trobo que queda més que bé. I és també coneguda pel nom de “lorraine”, de fet és tal i com jo la conec, però he pensat que potser millor posar-hi el seu ingredient principal.

Ingredients:

  • una massa de pasta brisa pre-cuinada
  • 4 ous
  • 200 ml de crema de llet
  • 100 gr de bacon
  • 100 gr d´emmental ratllat
  • rucula o amanida verda (opcional)

 

Com fer la recepta de la quiche de bacon (lorraine):

  1. Hem de començar posant el forn a 180 graus. Quan estigui a punt hi posem, punxada, la massa pre-cuinada per fer una primera cocció seguint les instruccions del fabricant que, normalment, són d´entre deu i dotze minuts.
  2. Mentrestant tallem el bacon…
  3. …barregem els ous batuts amb la crema de llet…
  4. …i saltegem el bacon, per acabar incoporant-lo al bol del ous batuts amb la llet.
  5. Barregem bé i quan la primera cocció de la massa estigui feta l´omplim amb la preparació…
  6. …i ho enfornem a 180 graus durant trenta minuts.
  7. Així de fàcil. Jo recomano servir-la amb una mica d´amanida verda, tinc debilitat per la rúcula però no sempre en pots aconseguir de fresca, així que ho deixo a la vostra elecció.
  8. Podeu veure el vídeo de la recepta clickant a l´enllaç que us poso a continuació:

 

1 comentari a ;ldquo;quiche de bacon;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *