Quixe niçoise

Una petita delicatessen, una quixe diferent, refrescant i que sorprèn de veritat. Super recomanada.

Ingredients:

1 massa de pasta fullada, 8 filets d´anxoves, tomàquet concentrar

1 kilo de tomàquets madurs, millor si són de pera

1 ceba, 1 dent d´all, 1 cullerada d´orenga, julivert

1 ou sencer, tres rovells, culleradeta de pebre vermell picant

50 gr d´olives negres sense pinyol…100 si us agraden moooolt (aprox)

 

Si la massa necessita una pre-cocció abans de posar-hi els ingredients comenceu per aquí. Mentrestant feu un sofregit de ceba, i quan aquest estigui força avançat incorporeu l´all, l´orenga i el tomàquet, sense pell ni llavors, i ho deixeu coure uns deu minuts aprox, i ho juntareu amb l´ou i els rovells batuts amb una cullerada de tomàquet concentrat, el julivert picat i les anxoves tallades a dauets. Si ja teniu la massa apunt hi poseu la barreja a dins, les olives negres i ho enforneu uns 30 minuts a 190 graus. Hi ha l´opció de posar formatge emmental per sobre al moment d´enfornar-ho o potser millor uns deu minuts abans de finalitzar la cocció.

Deixa un comentari