Aquesta recepta només és vàlida per a qui s´animi a fer pasta fresca a casa…farcida, clar. la veritat és que es podria fer una adaptació amb pasta seca tipues macarrons o fins i tot pasta llarga tipus linguine tallant els ingredients i amanint-los…eps, potser també quedaria molt bé, ho provaré un dia!
Ingredients:
300 gr de farina 00, 3 ous
200 gr de tomàquets secs, 75 gr d´olives negres sense pinyol
150 gr de mozzarella de bufala
75 gr de parmesà ratllat, 1 pot de crema de llet
ciboulet picat, mantega
Feu la pasta fresca segons manen els cànons (amassar la farina i els ous, deixar-la reposar mitja hora a la nevera, estirar-la amb la màquina per obtenir unes làmines llargues i fines) i piqueu bé tots els ingredients del farcit. Si teniu un motlle x fer raviolis és lo seu, la veritat. Poseu una làmina de pasta a sobre del motlle, ompliu els raviolis amb l´ajuda d´una mànega pastissera i finalment ho cobriu amb una altra làmina. Els talleu i els reserveu.
Mentre poseu a bullir l´aigua reduiu la crema de llet amb el ciboulet picat, afegint-hi una mica de mantega i parmesà ratllat. La recepta diu que ho tritureu tot i ja teniu la salsa. Jo vaig prescindir de la mantega, no ho vaig triturar i els raviolis estàven boníssims, però potser sí que hauria d´haver fet la salsa tal qual diu la recepta. Next time, els raviolis són brutals!