Segons plats

Receptes de cuina de segons plats. Aquí trobaràs Carns, peixos… Es el plat principal de l´àpat

Bacallà amb salsa verda

Hi ha mil maneres de fer el bacallà. Probablement és el peix que admet més maneres de cuinar-lo, i també hi ha diferents maneres de fer moltes de les seves receptes, encapçalades potser pel que es fa amb “salsa verda”. Que si amb julivert i prou, que si li afegim espàrrecs, pèsols , cloïsses…Les vegades que havia preparat una recepta semblant a aquesta ho havia fet amb espàrrecs com a diferència més important, tot i que també en la manera de cuinar-lo m´he trobat amb unes quantes diferències de les quals he près bona nota.

Read More »Bacallà amb salsa verda

Conill amb ametlles a la canyella

Feia temps que ho tenia en ment. La canyella és una espècie que possiblement associem més als plats dolços que als salats, i la idea de fer un plat principal amb ella com a ingredient destacat em seduïa d´allò més. Fa força temps vaig veure una peli molt gastronòmica on l´ingredient secret de les mandonguilles casolanes que el protagonista mencionava constantment era la canyella. Un dia ho probaré. Mentrestant, aquesta estrena, amb conill, una de les meves carns predilectes, sempre i quan no quedi seca…

Read More »Conill amb ametlles a la canyella

llenguado a la taronja amb ametlles

Un puntet de glamour. El preu d´aquest exquisit peix fa que no sigui un habitual de la nostra taula, tot i que a vegades ens podem trobar comprant altres peixos d´un preu superior. Serà la fama, aquella que diu que el llenguado és caríssim? Bé, dues magnífiques peces del dia em van costar 15 euros. O sigui, 7´5 per barba. Tampoc és tant, o sí?

Read More »llenguado a la taronja amb ametlles