Rotllets de pollastre amb anxoves i tàperes

Els italians posen les anxoves i les tàperes a tot arreu, de vegades amb més encert i de vegades amb menys. Aquesta recepta correspon al primer grup, i t´ofereix una sortida per utilitzar el pit de pollastre diferent de les més habituals.

Ingredients:

8 filets de pit de pollastre, una ceba

8 filets d´ anxoves, 25 gr de tàperes

50 ml de vi blanc sec, mantega

oli, sal i pebre

 

Es tracta d´aplanar una mica els filets de pollastre i posar-n´hi un d´anxova a cadascun i unes quantes tàperes. salpebrar-ho i enrotllar-ho, aguantant-ho amb un escuradents. Sofregiu la ceba amb oli i mantega i tot seguit hi afegiu els rotllets de pollastre. Els saltegem una mica , mullem amb el vi i quan els rotllets estiguin cuits els retirem, tot deixant que la salsa es redueixi si encara està massa líquida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *