Aquesta és una recepta que al llibre la presenten com una mena d´empanades argentines que es fregeixen amb la carn crua a dins. Jo ho vaig adaptar com si fossin uns “tacos”, amb “tortitas” de blat de moro. Ja que hi som us explico les dues versions…
Ingredients:
8 tortitas de blat o blat de moro, oli d´oliva, sumak (zumaque)
massa per a “empanadas” si voleu fregir-les…
500 gr de carn de xai picada, 1/2 ceba, 2 tomàquets, 2 dents d´all
pebre de jamaica, tahina, xarop de magrana, menta picada, cheddar
Versió Ottolenghi: barrejar tots els ingredients (el tomàquet, ratllat), tancar les “tortitas” o empanadas, fregir-les i llestos.
Versió Boooníssim: sofregir la ceba, l´all i el tomàquet (o part del tomàquet, reservat una mica de tomàquet cru com a “topping”), afegir-hi la carn i cuinar-ho fins que sigui cuit. Afegir ja fora del foc la tahina, la menta i el xarop (melaza) de magrana. Quan munteu el taco hi afegiu el cheddar curat ratllat. Cop de gratinador i llestos.