El cacau, la xocolata, sempre ha combinat bé amb la menta, així que vaig pensar que seria una bona idea fer un pesto amb totes les fulles de menta que tenia per utilitzar com a salsa amb una pasta al cacau que tenia….i és bo no, boníssim!
Ingredients:
300 gr de farina doble 0
3 ous
una bona cullerada sopera de cacau en pols
un bon grapat de fulles de menta
pinyons (a ull)
parmesà ratllat ( a ull)
un o dos grans d´all
oli extra verge
Farem primer la massa dels tagilatelle. Barregem bé els ingredients, utilitzant una miqueta de res d´aigua, i deixem reposar la massa uns trenta minuts. Mentrestant juntem la resta d´ingredients en un vas per triturar i amb l´ajuda del turmix fem una salsa al pesto, més espessa o més clara depenent de la quantitat d´oli i pinyons que hi poseu, amb un sabor més pronunciat si hi ha més menta. Saleu-ho i ho reserveu.
Estirem la massa de cacau, en fem unes làmines que passem per la màquina de tallar tagliatelle, els bullim un parell o tres de minuts amb aigua salada, ho barregem amb el pesto i si volem hi posem una mica més de parmesà ratllat.
Reblogged this on Celler-Adocse.