“Tiradito de corvina”

"Tiradito de corvina"

Fa dies vaig decidir fer aquesta recepta, a la meva manera, i canviant el peix (vaig escollir fer-ho amb verat), que és una de les opcions que normalment et dona/suggereix el llibre. Però vet-ho aquí que al cap de poc va i trobo “corvina” a la meva parada dels dilluns (peix mega super fresc) del mercat. En català es diu “corball”, i és ben bo! A més a més he de dir que vaig seguir la recepta fil per randa i em va quedar molt millor que en fer-la amb verat (i marinant el peix una bona estona a la nevera).

Ingredients (2 px):

un corball sense espina

suc de llima/llimona

ceba tendra

coriandre

oli d´oliva extra verge

Tallem el corball a làmines (recordeu treure tota l´escata). Paral.lelament barregem l´oli amb el suc d´una llimona i una mica de ceba tendra, fent que emulsioni una mica. Ho tirem a sobre del peix i coronem el plat amb unes fulles de coriandre picades. Menjar al moment. Super bo, fresc, ràpid i senzill, un aperitiu excel.lent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *