Verat teriyaki

Verat teriyaki
[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.7.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]La famosa salsa teriyaki, recepta casolana. Super fàcil, super bona, no la compreu feta…bé, podeu, però llavors la recepta perd bona part de la gràcia. En qualsevol cas, molt recomanable, i si en queda us aguanta forces dies a la nevera, setmanes de fet. Ingredients: 3/4 verats, 125 ml de salsa de soja, 125 ml de mirin, suc de gingebre, sal A veure, el tema del suc de gingebre. Podeu ratllar-lo i després passar-ho per un xino i apretar a sac. Si teniu una màquina d´aquelles potents que fa suc de qualsevol cosa doncs utilitzeu-la, perquè va molt bé! La salsa es fa bullint els liquids i reduint-los fins a tenir textura de salsa. Per fer el peix enceneu el gratinador, poseu els verats en una safata amb paper d´alimini i després de salar-los. Primer els poseu amb la pell a sobre i els teniu un minut per costat. Retireu del forn i amb un pinzell unteu el peix amb la salsa, només per la part sense pell. Un minut. Retireu i torneu a untar, aquesta vegada per les dues bandes, un minut al forn x cada. Repetiu-ho una vegada més i si encara no està fet una darrera, però a mi no em va fer falta. I és espectacular, teriyaki 100%!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

1 comentari a ;ldquo;Verat teriyaki;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *