Amanida de figues, formatge i avellanes

Inspirada en una amanida de figues que surt a “Exuberancia”, aquest és un nou exemple que tot sovint les millor amanides són aquelles que surten una mica improvisadament a partir del que tens a la nevera…i de d´altres receptes, es clar.

Ingredients:

enciam de fulla de roure (o el que us agradi més o tingueu més a mà)

uns talls de formatge emmental, quatre figues

un grapat d´avellanes, unes quantes anous, una cullerada de llavors en pols de chia

 

La veritat és que apart de tallar a daus el formatge i les figues a quarts o vuitens poca cosa més hi puc afegir, llevat que la combinació dels ingredients que enumero va ser tot un descobriment i que em va agradar molt. Llàstima que la temporada de les figues sigui tan curta,  val la pena aprofitar-la per fer receptes com aquesta.

I també tenim una altra versió d´aquesta amanida…hi poseu anxoves, rúcula (en comptes de l´enciam), anous (substituint a les avellanes) i llavors de sèsam negre.

Deixa un comentari