Aquesta recepta és pròpia, però també és una adaptació d´una que vam fer a la Hofmann, la “patata emmascarada del Berguedà amb foie” i que jo vaig voler fer amb boniato i trompetes de la mort. Podeu fer-ho amb lo que vulgueu…
Ingredients:
2 boniatos mitjans
50 gr de cansalada
50 gr de butifarra blanca
50 gr de butifarra negra
un bon grapat de trompetes de la mort
1 all
foie fresc (opcional)
Primer hem de posar a bullir els boniatos (o les patates). Mentrestant talleu a dauets petits la cansalada i les butifarres, juntament amb l´all. Quan el tubercle estigui cuit l´afegiu a la paella on teniu reservats tots els ingredients que acabo de mencionar, ben dauradets. Aquí no hi ha problema si us queda enganxat a la paella, al contrari, busquem precisament el torrat que es forma en aquest casos. Salpebreu si fa falta i ho reserveu.
Fem una mena de croquetes rectangulars i amb una miqueta d´oli les daurem per tots costats mentre en una altra paella saltegem els bolets i, si ho hem considerat oportú, una mica de foie fresc. En aquesta ocasió no en vaig utilitzar (a classe sí) però és obvi que enriqueix el plat!
Reblogged this on Celler-Adocse.