Aquesta recepta de Carbassons farcits es un plat típic de Menorca ( segons la Viquipèdia ). Té múltiples variants, tantes com les d´albergínies farcides, o al forn, així que senzillament és només una de les múltiples opcions que tenim per poder farcir uns bons carbassons. No cal dir que està ben bona.
Ingredients:
4 carbassons mitjans, 4 anxoves
1 dent d´all, 100 gr d´olives verdes
150 gr de mozzzarella, 2 tomàquets
julivert,
alfàbrega
Com fer la recepta de Carbassons farcits
Podeu coure els carbassons al forn, per la meitat, o també els podeu bullir, tot just deu minuts.
Retireu la polpa i la barregeu amb les anxoves ben picades, l´all també ben picadet, així com les olives i el tomàquet.
Omplim els carbassons, posem la mozzarella a daus per sobre i ho enfornem fins que el formatge es fongui, cosa que passarà en pocs minuts.
Aqui teniu mes Receptes fetes amb Carbassó