Carbassons farcits

Aquesta recepta de Carbassons farcits es un plat típic de Menorca ( segons la Viquipèdia ). Té múltiples variants, tantes com les d´albergínies farcides, o al forn,  així que senzillament és només una de les múltiples opcions que tenim per poder farcir uns bons carbassons. No cal dir que està ben bona.

 

Ingredients:

4 carbassons mitjans, 4 anxoves

1 dent d´all, 100 gr d´olives verdes

150 gr de mozzzarella, 2 tomàquets

julivert,

alfàbrega

 

Com fer la recepta de Carbassons farcits

 

Podeu coure els carbassons al forn, per la meitat, o també els podeu bullir, tot just deu minuts.

Retireu la polpa i la barregeu amb les anxoves ben picades, l´all també ben picadet, així com les olives i el tomàquet.

Omplim els carbassons, posem la mozzarella a daus per sobre i ho enfornem fins que el formatge es fongui, cosa que passarà en pocs minuts.

 

 

Carbassons farcits by Marc Picanyol

Aqui teniu mes Receptes fetes amb Carbassó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *