Aquesta recepta de Carbassons farcits es un plat típic de Menorca ( segons la Viquipèdia ). Té múltiples variants, tantes com les d´albergínies farcides, o al forn,  així que senzillament és només una de les múltiples opcions que tenim per poder farcir uns bons carbassons. No cal dir que està ben bona.

 

Ingredients:

4 carbassons mitjans, 4 anxoves

1 dent d´all, 100 gr d´olives verdes

150 gr de mozzzarella, 2 tomàquets

julivert,

alfàbrega

 

Com fer la recepta de Carbassons farcits

 

Podeu coure els carbassons al forn, per la meitat, o també els podeu bullir, tot just deu minuts.

Retireu la polpa i la barregeu amb les anxoves ben picades, l´all també ben picadet, així com les olives i el tomàquet.

Omplim els carbassons, posem la mozzarella a daus per sobre i ho enfornem fins que el formatge es fongui, cosa que passarà en pocs minuts.

 

 

Carbassons farcits

Carbassons farcits by Marc Picanyol

Aqui teniu mes Receptes fetes amb Carbassó