Cebiche de gambes amb llet de coco

Cebiche de gambes amb llet de coco

Excel.lent, fàcil, ràpida…una delicia!

Ingredients:

16 gambes vermelles

sal, pebre

4 llimes

1 ceba vermella petita

1 culleradeta de pasta d´ají groc peruana (o quelcom picant…)

1-2 bitxos frescos

fulles de coriandre

1 mango

150 ml aprox de llet de coco

 

Pelem les gambes, les salpebrem i les cobrim amb el suc de les llimes, juntament amb la ceba tallada en juliana fina, els bitxos i l´ají. Hi afegim les fulles de coriandre picades i ho posem a la nevera, filmat, que marini uns 45 minuts aprox. Pelem el mango, el tallem a dauets i el barregem amb la preparació anterior, juntament amb la llet de coco. Ho barregem suaument i ho servim amb una mica d´oli d´oliva extra verge si voleu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *