Col-i-flor amb pastanaga i salmó al curri de coco

Aquesta és una recepta que va anar creixent a mesura que l´anava cuinant, que va començar sent un intent de fer-ne una del llibre de cuina india vegana i va acabar doncs com va acabar, un poti poti de vàries coses super interessant!

Ingredients:

1/4 d´una col-i-flor gran, 2 pastanagues, 2 lloms de salmó, 1 patata

250 ml de llet de coco, 1 ceba vermella, 3 dents d´all, 1 tros de gingebre

unes quantes llavors de mostassa negra, de comí, de fonoll, de fenogreco, de cilantre i de nigella

un xic de pebre de caiena i de curcuma en pols, sal i oli

 

Cuinem en sec en una paella petita totes les llavors durant uns minuts. Les matxaquem al morter i les reservem. En una altra paella escalfem l´oli i sofregim la ceba, incorporant els all i el gingebre picats a continuació. Uns minuts més tard hi posem el pols de totes les llavors juntament amb la curcuma i el pebre de caiena, ho barregem bé i finalment incorporem les verdures, primer la pastanaga i la patata i uns minuts més tard la col-i-flor. Mullem amb la llet de coco, tapem i deixem coure fins que les verdures estiguin al dente, moment de posar-hi el salmó tallat a daus i deixar que es cogui, tapat i fora del foc. Rectificar de sal i servir.

 

 

Deixa un comentari