Una altra grata sorpresa, una crema diferent i amb un toc oriental super especial.
Ingredients:
800 grams de boniatos
1 litre de brou de pollastre o de verdures
400 ml de llet de coco (una llauna normal)
1 cullerada de gingebre picat
1 cullerada de comí
1 bitxo fresc ( o sec)
1 cullerada de sucre roig
suc de llima
cilantre fresc
En una cassola sofregim lleugerament en primer lloc el gingebre, el comí i el bitxo, afegint-hi tot seguit el boniato tallat a daus i una miqueta de suc de llima. Ho salpebrem i deixem coure, remenant tot sovint, fins que el tubercle estigui tovet. Mullem llavors amb el brou i en uns minuts amb la llet de coco. Deu minuts més tard ho retirem del foc, ho triturem i rectifiquem de suc de llima, sal i picant (en el meu cas vaig posar dos bitxos secs, petits però amb totes les llavors…i picava molt! Ho vaig solucionar posant-hi més brou i una mica de iogurt). Es super bona!!!