Mongeta tendra gratinada

Estem acostumats a maltractar la mongeta tendra, pobreta. Ens limitem tot sovint a fer-la bullida i ja està, quan té infinitat d´aplicacions, com per exemple en aquesta senzilla i efectiva recepta!

Ingredients:

  • Mig kilo de mongeta tendra
  • 2 porros, 1 gra d´all
  • farina, llet i mantega (beixamel)
  • oli d´oliva, sal i pebre
  • vi blanc, parmesà ratllat

Com fer Mongeta tendra gratinada

Fem la verdura al vapor, deixant-la al dente, molt important. Mentrestant sofregim l´all i els porros amb una mica d´oli i ho reservem. Fem una beixamel, parts iguals de farina i mantega, que ens servirà per cobrir la barreja de mongeta i porros, a on per cert hi podeu afegir pernil cuit (llicència de la casa…i per cert, crec que també hi vaig posar xampis!). Ho enfornem, amb parmesà ratllat, fins que estigui ben dauradet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *