Pappardelle amb bolets i tòfona negra

Pappardelle amb bolets i tòfona negra

Recepta senzilla, de pasta fresca si voleu o seca, cap problema. Es fa molt ràpid, resultats molt bons!

Ingredients

300 gr de pappardelle, una safata de xampinyons

uns quants ceps (tranquilament, secs), 1 trosset de tòfona negra

un pot de crema de llet, nou moscada, sal i pebre

parmesà ratllat, 1 ceba (opcional)

 

Jo sóc fan de la ceba, així que la poso a (quasi) tot arreu quan faig una pasta…i aquí, doncs bé, no és necessària però hi ajuda. La sofregiu, hi afegiu els xampis saltejats en una altra paella i els ceps ja hidratats, crema de llet i que redueixi fins adquirir la textura desitajada, no us passeu, eh. Una mica de nou moscada, sal i pebre i ho barregeu bé amb la pasta. Ratlleu la tòfona per sobre quan ho aneu a servir i el parmesà ratllat doncs bé, com sempre, a discreció.

1 comentari a ;ldquo;Pappardelle amb bolets i tòfona negra;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *