Recepta senzilla, de pasta fresca si voleu o seca, cap problema. Es fa molt ràpid, resultats molt bons!
Ingredients
300 gr de pappardelle, una safata de xampinyons
uns quants ceps (tranquilament, secs), 1 trosset de tòfona negra
un pot de crema de llet, nou moscada, sal i pebre
parmesà ratllat, 1 ceba (opcional)
Jo sóc fan de la ceba, així que la poso a (quasi) tot arreu quan faig una pasta…i aquí, doncs bé, no és necessària però hi ajuda. La sofregiu, hi afegiu els xampis saltejats en una altra paella i els ceps ja hidratats, crema de llet i que redueixi fins adquirir la textura desitajada, no us passeu, eh. Una mica de nou moscada, sal i pebre i ho barregeu bé amb la pasta. Ratlleu la tòfona per sobre quan ho aneu a servir i el parmesà ratllat doncs bé, com sempre, a discreció.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Quina bona pinta