Extraordinària combinació! A més a més és tartar de veritat perquè la remolatxa s´utilitza crua, les maduixes afortunadament també, i el plat és original i diferent. Un trumfo assegurat!
Ingredients:
400 grams de llom de tonyina super fresca
1 llima
1 remolatxa
1 ceba tendra
cilantre fresc
200 gr de maduixes
oli d´oliva extra verge
sal, pebre
Picarem primer la ceba tendra, ben petita, i la deixarem marinar amb el suc de la llima una mitja horeta. Tallarem a dauets molts petits la remolatxa i també a daus petits les maduixes.La tonyina, tallada a ganivet, ben picada. Es barreja tot junt amb la ceba tendra, l´oli d´oliva, es salpebra i es deixa reposar a la nevera una estoneta de res. I es cobreix amb cilantre picat. També ho podeu marinar amb salsa de soja i wasabi, per exemple, o afegir-hi llima ratllada, o gingebre ratllat, amb la tonyina van de cine!