…i tomàquet, i enciam, i…crec que la gràcia de la recepta era que estava inspirada en una d´un conegut xef del veganisme, i a més a més hi posava raves. En fí, es la base per incorporar la quinoa a les vostres amanides, proteina vegetal (diuen) molt sana.
Ingredients:
250 gr de quinoa
250 gr de favetes (faves grans a la versió original…)
1 alvocat
1 enciam de roure
tomàquets cherry (opcionals)
100 gr de raves amb les seves fulles
1 cullerada de comí mòlt
L´únic secret és coure la quinoa, si es que no ho heu fet mai…feu-ho com l´arròs, uns quinze minuts aprox, amb sal. Quan veieu que es trenquen les boletes es que ja està, tasteu-ho, si ho noteu molt cru doncs uns minutets més. La resta doncs senzillament preparar els ingredients, rentar-los, tallar-los i si voleu preparar una vinagreta amb tres parts d´oli per una de vinagre, suc de llimona, una mica de guindilla en pols i llestos. Ah, refredeu la quinoa quan estigui, ok, aquí es pren freda…o del temps.