Senzilla recepta d’amanida de remolatxa, quasi millor dit un semi aperitiu. Amanida totalment vegana . La recepta original diu que utilitzeu olives negres arrugades tirant a sequetes. Jo prefereixo les olives de Kalamata, crec que li donen un toc molt interessant amb combinació.
Quantitat per a 4 persones:
Ingredients:
500 gr de remolatxa.
2 taronges.
1 endivia vermella Opcional (jo no en vaig posar…).
Julivert.
50 gr d´olives de kalamata / olives negres arrugades.
Sal.
Oli d´oliva.
Pebre.
Vinagre de vi negre.
Com fer la amanida de remolatxa, realment molt ràpid i senzill.
-
- Bullir la remolatxa amb pell…o si us fa mandra comprar-les cuites, n´hi ha d´ecos molt bones.
- Pelar les taronges i tallar-les en grills.
- Barrejar, amanir i servir.
Very easy, ràpid i boooníssim de veritat!
Si us agrada la remolatxa, podeu veure totes les receptes de cuina que tinc fetes.