Amanida de remolatxa, taronja i olives

Senzilla recepta d’amanida de remolatxa, quasi millor dit un semi aperitiu. Amanida totalment vegana . La recepta original diu que utilitzeu olives negres arrugades tirant a sequetes. Jo prefereixo les olives de Kalamata, crec que li donen un toc molt interessant amb combinació.

Quantitat per a 4 persones:

Ingredients:

500 gr de remolatxa.
2 taronges.
1 endivia vermella Opcional (jo no en vaig posar…).
Julivert.
50 gr d´olives de kalamata / olives negres arrugades.
Sal.
Oli d´oliva.
Pebre.
Vinagre de vi negre.

Com fer la amanida de remolatxa, realment molt ràpid i senzill.

    1. Bullir la remolatxa amb pell…o si us fa mandra comprar-les cuites, n´hi ha d´ecos molt bones.
    2. Pelar les taronges i tallar-les en grills.
    3. Barrejar, amanir i servir.

 

Very easy, ràpid i boooníssim de veritat!

Si us agrada la remolatxa, podeu veure totes les receptes de cuina que tinc fetes.

Receptes de remolatxa

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *