Un nom massa simple potser, però bé, tampoc és que sigui tan important això, no? Estem davant d´una típica “ensaladilla rusa” però tunejada, millorada en escreix, i molt gustosa. Això sí, t´ha d´agradar la remolatxa, ja que si la treus ja no tindràs una amanida “rosa”…
Ingredients:
2/3 patates
2 remolatxes
100 gr de favetes
200 gr de bonitol, tonyina o verat de llauna
100 gr d´olives sense pinyol
8 anxoves
3 ous
oli d´oliva
sal, pebre
Bé, tan senzill com anar bullint els dos primers ingredients (la remolatxa, si la compreu crua, podeu fer-la al forn i quedarà més gustosa) i quan estiguin freds tallar-los a daus i barrejar-los amb la resta. Coure dos dels tres ous, i amb el tercer fer una maionesa, on hi posarem les anxoves. Espereu a salar-ho després d´haver-hi barrejat la maionesa ja que pot ser que no faci falta, i tindreu una super amanida ideal per a picnics o menjars fora de casa, clar que a casa també la podeu menjar!