Ingredients:
mig kilo de peix espasa
200 gr d´arròs
1 pebrot vermell
2 pebrots verds
pebre vermell
mantega, sal, pebre
Per al marinat del peix: cilantre picat, julivert picat, suc de dues llimones, 2 alls matxacats, 1 culleradeta de comí en pols, 1 culleradeta de pebre vermell, un o dos bitxos picats
Començarem, es clar, preparant els ingredients per a la marinada, tallant-ho tot ben petit, i tallant el peix espasa a daus el més regulars que pugueu. Ho barregem bé, ho tapem amb paper film i ho deixem marinant a la nevera durant dues hores ben bones. Quan falti poc per fer el peix a la planxa preparem l´arròs sofregint primer els pebrots vermell i verd, tallats a daus, amb una mica de mantega i el propi arròs durant tres minuts. Afegim aigua i deixem coure uns 12 minuts aprox, depenent de com us agradi l´arròs. Quan quedin menys de cinc minuts per a que estigui cuit fem el peix en unes broxetes a la planxa i ho presentem tal i com surt a la foto. Val la pena que tingueu un bon vi blanc ben fred per acompanyar-ho, un Albariño o un Costers del Segre, el plat és super gustós i el vi hi escau a la perfecció. Super, super, super recomanat!!!
Hola, llastima que llegeixi avui el blog teu. Ahir vem comprar peix espasa i ens va quedar molt menys bo. Queda pendent per la propera. Inma