A vegades sóc molt torracollons amb això dels noms de les receptes. Potser no cal. O sí. En aquest cas he tret una “coma” i al seu lloc he posat un “amb”. I es que un cebiche de pop jo l´entendria com un plat on el pop ha estat marinat amb la llima/llimona. I no és el cas. Aquí l´únic que es marina/cou amb el cítric és el llobarro. I la combinació amb l´alvocat i el pop és boníssima, eufemismes del títol de la recepta apart…
Ingredients:
1 llobarro
200 gr de pop cuit
1 alvocat
1 ceba vermella
2 llimones i 2 llimes
4 cullerades de brou de peix
2 culleradetes d´ous de salmó (opcional)
2 culleradetes de ciboulet
sal, pebre
ají (en pols, pasta…)
Tallar a juliana fina la ceba i deixar-la marinant amb el suc de les llimones. Tallar a làmines fines el pop i el llobarro. Barrejar el suc de les llimes amb el brou de peix i l´ají (pebrot picant típic del Perú…comprar-lo a supermercats llatins, a Marina/Còrsega de Barcelona n´hi ha un) a gust del consumidor i tirar-ho a sobre del llobarro. Reservar-ho a la nevera entre deu i vint minuts. Afegir-hi el pop i l´alvocat tallat a rodanxes fines. Molt bo!