Cosina germana de totes les receptes de raviolis amb marisc que he publicat, aquesta la trobo especialment encertada, tot i que està malament que ho digui ja que me la vaig treure de la màniga un dia que no tenia molt clar què fer i tenia ambues coses…al congelador…bé, tres, perquè també tenia un brou de gambes!
Ingredients:
300 gr de farina doble 0
3 ous
una mica de sal
una mica d´oli
mig kilo d´espinacs congelats
mig kilo de cues de gamba congelades
brou de gambes
farina, mantega a parts iguals (25 gr)
pebre
Fem els raviolis com ja he explicat moltes vegades (vegeu recepta “Raviolis”), vaja, amassant la farina i els ous, deixant-la reposar, estirant-la amb la màquina, posant unes muntanyetes d´espinacs i gambes al llarg d´una tira i finalment unint primer aquesta tira pels extrems i tallant al costat de les muntanyetes en quadrat. La gamba, en cru, i la barreja amanida amb sal i pebre, tot i que podeu posar-hi espècies….com per exemple curry, segur que quedaria fantàsticament bé. Bulliu els raviolis quatre minuts, però abans haureu fet un roux amb la farina i la mantega i l´haureu transformat en una velouté (beixamel amb un caldo en comptes de llet) per acompanyar els raviolis.
Reblogged this on Celler-Adocse.