Amanida de gambes i musclus
Senzill i efectiu aperitiu, aquesta amanida de gambes i musclus és una explosió de sabors típicaments marroquins gràcies a la seva amanimenta, un tipus de… Read More »Amanida de gambes i musclus
Receptes ràpides i senzilles per fer com a entrants
Senzill i efectiu aperitiu, aquesta amanida de gambes i musclus és una explosió de sabors típicaments marroquins gràcies a la seva amanimenta, un tipus de… Read More »Amanida de gambes i musclus
Aquests porros amb mató s´han de pendre freds, bé, a temperatura ambient, amb una bona vinagreta, un xic picant, i el contrast fantàstic amb els… Read More »Porros amb mató
Aquesta amanida de carbassa és un magnífic i saludable entrant, molt nutritiu per la presència d´anous, rucula, mató de cabra i la pròpia carbassa. Si… Read More »Amanida de carbassa
Avui m´he decidit: si faig una crema de remolatxa amb la termomix…doncs millor dir-ho d´entrada, no? Apart d´això, no té cap secret, una crema super… Read More »Crema de remolatxa amb termomix
Aquest flam de porros és més aviat una mousse, i fa molt, molts anys que el vaig fer per primera vegada amb una beixamel lleugera… Read More »Flam de porros
Aquesta recepta de carbassa al forn amb iogurt i cilantre funciona molt bé com a entrant en solitari, com a part d´una sèrie de petits… Read More »Carbassa al forn amb iogurt i cilantre