Segons plats

Receptes de cuina de segons plats. Aquí trobaràs Carns, peixos… Es el plat principal de l´àpat

Suquet de verat

Suquet de verat

Una nova manera de fer el verat, força bona, amb un suquillo boníssim que em va quedar però un xic reduït. Com que el verat és un peix que per les seves característiques pot quedar un xic “sec” depenent de com el cuinis. El tema de la salsa té la seva importància, però no va ser pas un obstacle per a guadir d´un plat senzill i més que recomanable.

Read More »Suquet de verat

Vedella guisada al curry thai

M´agrada molt utilitzar cilantre fresc, i no ho faig tan sovint com voldria. Té un gust especial, concentrat, que no agrada a tothom, però si t´agrada la cuina oriental i sobretot si has estat al Vietnam és un sabor tan característic que ja te l´esperes, el tens incorporat o relacionat amb certs plats. I si a sobre utlitzes aquella llauna de llet de coco que fa temps tens al rebost doncs bingo. Molts currys es cuinen amb llet de coco, ingredients imprescindibles en la cuina exòtica i que a casa ens agrada força. I aquest plat, genial, res de nou però molt bo!

Read More »Vedella guisada al curry thai

Crestes de tonyina, our dur, tomàquet i olives (empanadilles)

Una assignatura pendent, sense cap mena de dubte. I amb l´inestimable (potser no tan imprescindible però…) ajuda de la Raquel, que va estirar la massa i va acabar de donar forma a les crestes (no m´acostumo a dir “crestes”…coses del bilingüisme!). Des que a l´estiu passat vam fer galetes que ho tenia pendent; alguna cosa per fer amb una nena de quatre anys i que després s´ho pogués menjar. I efectivament, s´ho va menjar, i abans va seguir amassant el que havia sobrat de la massa, passant-s´ho pipa!

Read More »Crestes de tonyina, our dur, tomàquet i olives (empanadilles)