Segons plats

Receptes de cuina de segons plats. Aquí trobaràs Carns, peixos… Es el plat principal de l´àpat

Filets de llenguado amb salsa de tomàquet, xampinyons, musclus i formatge ratllat

Filets de llenguado amb salsa de tomàquet, xampinyons, musclus i formatge ratllat

Ho sé, el llenguado va caríssim. No n´acostumem a fer gaires vegades, de fet quasibé mai…però amb l´excusa del receptari ha entrar algunes vegades a casa (dues fins ara) i és de justícia reconèixer que és boníssim. El que no tenia tan controlat era el llenguado del nord, més petit i sensiblement més econòmic, fins a deu euros menys el quilo a la nostra parada del mercat (que, també ho sé, no es precisament la que té millors preus…però sí millor qualitat). També s´ha de dir, respecte a aquesta recepta, que es pot fer amb qualsevol altre peix blanc..tot i que clar, amb llenguado (crec) que està molt millor.

Read More »Filets de llenguado amb salsa de tomàquet, xampinyons, musclus i formatge ratllat