Cigrons chana masala
Sí, ho heu pensat bé. Aquests són uns cigrons especiats i…picants. Sempre podeu posar menys quantitat d´espècies i obviar els jalapeños, tot i que llavors perdrien part de la seva gràcia.
Receptes veganes. Els plats de cuina vegans més bons fet amb carabassa, canelons o albergínies…
Sí, ho heu pensat bé. Aquests són uns cigrons especiats i…picants. Sempre podeu posar menys quantitat d´espècies i obviar els jalapeños, tot i que llavors perdrien part de la seva gràcia.
Doncs si, aquesta recepta de arròs saltejat es …amb mango i unes quantes coses més! El resultat és un plat molt interessant que pot actuar com a entrant, acompanyament d´un peix o una carn a la planxa o fins i tot de plat únic si augmenteu un xic les quantitats.
Boooníssima amanida que, més enllà del cous cous i de la seva aparent senzillesa, amaga també un excel·lent acompanyament per a tot tipus de carns… Read More »Cous cous amb tomàquets cherry, herbes i panses
Espectacular plat famós a tot el món àrab, unes llenties amb arròs i ceba diferents, ja que la ceba es arrabossada, fet absolutament bàsic i… Read More »llenties amb arròs i ceba
Aquesta és una recepta que la podria titular tal i com he fet, que és com ho fa al llibre, o afegint-hi les coses, els “topings”, que vaig decidir posar i que de fet li van donar un toc al plat genial, fent-lo encara més estacional del que ja és de per si: amb magrana i trompetes de la mort.
Boooníssima recepta que podeu fer amb tomàquet sec comprat, no cal que els feu a casa. Això sí, l´autora recomana utilitzar uns tomàquets secs que… Read More »Macarrons amb salsa de tomàquets secs i bròquil