Amanida de remolatxa, alvocat i pèsols
Aquesta senzillíssima amanida de remolatxa, alvocat i pèsols és tal com raja, res més. Bé, sí, una mica d´encima de roure, pero no és imprescindible.… Read More »Amanida de remolatxa, alvocat i pèsols
Receptes veganes. Els plats de cuina vegans més bons fet amb carabassa, canelons o albergínies…
Aquesta senzillíssima amanida de remolatxa, alvocat i pèsols és tal com raja, res més. Bé, sí, una mica d´encima de roure, pero no és imprescindible.… Read More »Amanida de remolatxa, alvocat i pèsols
Aquesta recepta senzilla de verdures al romaní és molt resultona i fàcil de fer. A més a més es poden utilitzar les verdures que vosaltres… Read More »Verdures al romaní
Aquesta senzilla recepta de llenties amb comí porta unes quantes coses més, però com que està inspirada en una del fantàstic llibre “cocina india vegana”… Read More »Llenties amb comí
Aquesta senzilla i pràctica recepta de bròquil al forn amb pastanaga té la peculiaritat d´utilitzar suc de taronja i de llimona com a salsa, i… Read More »Bròquil al forn amb pastanaga
Aquesta recepta de boniato al forn amb tomàquets cherrys i vinagreta de tàperes és un entrant molt fàcil de fer i molt, molt resultón. Ingredients… Read More »Boniato al forn
Aquesta recepta de cigrons al curry amb verdures és molt senzilla i fàcil de fer, i no cal pas que utilitzeu les mateixes verdures i… Read More »Cigrons al curry amb verdures