Veganes

Receptes veganes. Els plats de cuina vegans més bons fet amb carabassa, canelons o albergínies…

Sopa especiada de pastanaga

Això de “mora” ve perquè és una sopa amb inspiració marroquina o de gustos marroquins, una deliciosa combinació d´una bona crema de pastanaga, feta amb un bon brou però aromatitzada amb forces espècies i, important, amb l´afegit d´unes cullerades de suc de llimona i també de taronja que potser no la fan apta per a tots els paladars…però que per als atrevits o per als amants de la cuina més o menys “exòtica”, la marroquina per ser més concrets, és una festa absoluta!

Read More »Sopa especiada de pastanaga

Verdures agredolces al romaní

Recepta senzilla i amb un resultat sorprenent, tot i que a mí potser no em va quedar molt “agredolç”, potser perquè en no tenir prou suc de llimona hi vaig posar també suc de mandarina…i el resultat va ser molt bo, especial, super recomanable. A més a més es poden utilitzar les verdures que vosaltres vulgueu (potser les de “fulles” millor que no…), ja que de fet a la recepta es combinen les carxofes amb porros i jo ho vaig fer amb mongeta verda. Es una recepta turca.

Read More »Verdures agredolces al romaní