Un cuscús diferent, cítric, original i fàcil, molt fàcil de fer.
Ingredients:
4 pastanagues, 2 xirivíes, 1 api-rave o 2 bonitaos, 2 cebes
unes brangues de farigola, ratlladura i suc de dues taronges
sal, oli, pebre, vinagre
pesto d´herbes aromàtiques (opcional…perquè jo no el vaig fer…però de fet el trobem a la recepta original): festucs, llavors cilantre, anet, menta, julivert, all, llimona, oli d´oliva
100 gr de cuscús, el suc d´una taronja
Posem les verdures, rentades i (si voleu) pelades en una safata per anar al forn. Les mullem amb el suc de taronja i una mica de vinagre, oli d´oliva. Salpebrem, hi posem també la farigola i enfornem uns trenta minuts o fins que les verdures estiguin cuites. Amb el pesto doncs ho triturem tot junt i llestos. I el cuscus el fem amb el suc de taronja com a líquid per a la cocció. I llestos, molt bo!