lluç a la sidra
No gaire típic d´aquí precisament, però bé, una bona manera de menjar peix que surt del normal…
Receptes de cuina, senzilles i fàcils de seguir, que podràs fer a casa. Les receptes que fem son totes casolanes i majorment receptes catalanes. Les fem a la cuina de casa.
No gaire típic d´aquí precisament, però bé, una bona manera de menjar peix que surt del normal…
Anem provant maneres diferents de fer i menjar macarrons. Sempre els he menjat a la manera de casa dels pares, vaja, la de tota la vida, bolonyesa, i fa temps vaig incorporar una recepta italiana de carbonara de carxofes brutal. Fa dies vam provar amb els espinacs amb beixamel i avui ho fem amb musclos i una beixamel especiada amb curry…del que no pica!
Un puntet de glamour. El preu d´aquest exquisit peix fa que no sigui un habitual de la nostra taula, tot i que a vegades ens podem trobar comprant altres peixos d´un preu superior. Serà la fama, aquella que diu que el llenguado és caríssim? Bé, dues magnífiques peces del dia em van costar 15 euros. O sigui, 7´5 per barba. Tampoc és tant, o sí?
Aquest és un primer plat lleuger, ideal per quedar-te a gust i amb ganes de seguir menjant.
La patata és el més important per fe el braç de gitano. Tipus de patata? Doncs la millor per a fer purés, i amb això… Read More »Braç de gitano de patata
Per la primera recepta de carn blanca he triat fer una recepta de conill guisat acompanyat amb ceba i vi blanc. Recepta adaptada del llibre… Read More »Recepta de Conill amb ceba i vi blanc