Cigrons amb coco
Recepta super senzilla d´uns cigrons amb coco i espècies saltejats. Ingredients: 600 gr de cigrons, coco sec ratllat o en tires, 1 ceba, 2 dents… Llegiu més »Cigrons amb coco
Receptes de cuina de segons plats. Aquí trobaràs Carns, peixos… Es el plat principal de l´àpat
Recepta super senzilla d´uns cigrons amb coco i espècies saltejats. Ingredients: 600 gr de cigrons, coco sec ratllat o en tires, 1 ceba, 2 dents… Llegiu més »Cigrons amb coco
Aquesta recepta de conill amb ceba i vi blanc és adaptada del llibre “1080 receptes de cuina”. Molt fàcil de fer, pràctica i senzilla. Ingredients:… Llegiu més »Recepta de Conill amb ceba i vi blanc
Aquesta recepta d´un risotto d´espàrrecs és tan senzilla que mai havia pensat en fer-la, i m´he trobat amb una super recepta super bona i molt… Llegiu més »Risotto d´espàrrecs
Aquesta recepta del peix amb nyores té conexions amb la cuina jueva. Resulta que la recepta és coneguda com a “peix a l´estil jueu”, la… Llegiu més »Peix amb nyores
Aquesta amanida amb salsa de tahina és una clàssica amanida estiuenca amb uns bons tomàquets, cogombre, pebrot, formatge feta i za´atar entre altres coses. Ingredients:… Llegiu més »Amanida amb salsa de tahina
El suquet de lluerna no té cap secret com a tal, la seva peculiaritat o característica principal és precisament el seu peix, la magnífica lluerna,… Llegiu més »Suquet de lluerna