Restaurants

Hisop: excel.lència i bon gust

Hisop: excel.lència i bon gust

Podria afegir al titular que he escollit “a preus raonables”…clar, raonables tenint en compte que es tracta d´un restaurant amb una estrella Michelin, en un bon barri (aprop de Francesc Macià) i amb una cuina d´altíssim nivell. El menú degustació val 57 euros, preu més que justificat, vaja, podria valdre fins a vint euros més i seguiria valent la pena, tot i que li faltarien uns quants plats respecte a l´actual. Potser llavors diríem que “òndia, pica una mica”, però per sota de seixanta euros considero que està molt i molt bé. No et quedes amb gana, i el servei és bo, bé, el que es d´esperar en un lloc així. Vaig fer fotos de tots els plats menys el primer entrant, ara us ho explico…

Read More »Hisop: excel.lència i bon gust

Bacaro

Havia llegit bones crítiques, molt bones de fet, especialment de la gent del Time Out, una bona referència. I gent que hi treballa em va insistir que hi havia d´anar. Així que vaig decidir provar-ho, malgrat que ahir era dilluns, i a priori no és precisament el millor del dies per anar a un restaurant: tot acostuma a ser del dissabte, tot. Però quan llegeixes tan bones crítiques penses que potser, en trobar-se just al costat del Mercat de la Boqueria, potser han fet l´esforç d´anar per la tarda a comprar peix fresc. Perquè els dilluns hi ha peix fresc, el més fresc de tots de fet, acabat d´arribar de les llotges a les peixateries que obren per la tarda. I a la Boqueria n´hi ha. Potser, però, era ser massa innocent. Vaig pensar que de totes maneres si tan bon lloc era no es notaria que èrem a dilluns…

Read More »Bacaro